Зелений чай Бао Чжун — Пушонг (BAO-CHUNG GREEN TEA)
Ручний збір гарантує селекцію лише свіжого і чистого аркуша, який буде відібраний чайними фермерами!
Опис Зелений чай Бао Чжун — Пушонг (BAO-CHUNG GREEN TEA)
«Бао Чжун» чай, який поєднує в собі характеристики традиційного зеленого чаю і всі класичні властивості улуна. Така особливість купажу досягається завдяки вмілому поєднанню чайними майстрами слабкою ферментації і особливого прожарювання з максимально ретельної вивіреністю. Головна відмінна риса чаю Пушонг — скручування листа поздовжнім способом внаслідок проведення, початкового прожарювання сирого листа, яке і впливає на отримання ним своєї остаточної форми природним способом без будь-якого втручання з боку. Перевага Бао Чжун також полягає і в його так званої особливої ексклюзивності, адже він являє собою єдиний «світлий» улун з поздовжньою скруткой — всі інші чаї тієї ж категорії відносяться до класу «темних». Крім того, це більш спрощений і доступний варіант іншого відомого на весь світ букета — Те Гуань Інь або Залізної Богині Милосердя.
Чайне господарство, виробник
Виробництво Бао Чжун — справа рук сімейства Бай, яке заснувало чайне господарство Quinchan і займається збором сировини протягом уже трьох поколінь. Фабрика користується повагою на острові Тайвань, адже з-під її пера вийшов не один високоякісний купаж. Що стосується безпосередньо Пушонг, то він вважається перлиною господарства. Технологія створення букета відповідна — збір проводиться виключно вручну, при цьому з куща знімаються тільки ранні поодинокі листя. Плантації знаходяться в районі Пінглін на висоті 1000 метрів над рівнем моря, при цьому вдале поєднання кліматичних факторів і стовідсотково органічного землеробства дозволяють майстрам наділяти сировину дивовижними властивостяими — улун можна назвати не тільки смачним, але і корисним.
- Чайне господарство "Quinchan" factory, Bai family. Taiwan, New Taibei, Pinglin region, Sanxia Township.
- Виключно ручне збирання врожаю;;
- Висота чайної плантації 1000 метрів;
- Чайне виробництво: 100% органічне землеробство без застосування пестицидів і шкідливих речовин;
- Сімейний рецепт виготовлення переходить з покоління в покоління.
Смак чаю
Смакові характеристики Бао Чжун змусять здивуватися навіть найвибагливішого чайного любителя, адже на перший погляд купаж зовсім не схожий на улун — і по золотисто-зеленого кольору, і по легкості і м'якості відтінків він у всьому нагадує класичний зелений чай. Однак при наступних заварка він починає розкриватися абсолютно з іншого боку — настій поступово темніє, а смак набуває яскраво виражену насиченість. У чаї помітні квіткові півтони, які завуальовано нагадують тростинний цукор і навіть вершки. Доповнюється дивовижна феєрія півтонів цитрусовими відтінками, які можна помітити і при наступних протоках. Післясмак змушує насолодитися настоєм сповна — тривалий, ніжний і освіжаючий, він поступово огортає своєю м'якістю.
Корисні властивості
Якщо говорити про корисні властивості, то тут з'єднані кращі сторони, як зеленого чаю, так і улуна, що робить купаж справжнім природним лікарем. Висока тонізуюча сила і здатність піднімати настрій припадуть до смаку тим людям, які хочуть виконувати всі поставлені завдання легко і з максимальною ефективністю.
Класичне приготування в чайнику (3-4 гр. Чаю на 0,5 л. Води)
- Довести 0,5 літрів чистої питної води до температури 85-90 С °;
- В окремий заварний чайник додати 3-4 гр. чаю і залити підготовленою водою;
- По можливості використовуйте чайну свічку для підтримки оптимальної температури при заварювання;
- Заварюйте чай протягом 3-5 хвилин (оптимальний час для приготування смачного і корисного чаю).
Ви можете додатково доливати воду в чайник для отримання більшої кількості чаю. За умови, що чайник буде постійно заповнений на 1/3
Приготування в чайному сифоні (3-4 гр. Чаю на 0,5 л. Води)
- Довести 0,5 літрів чистої питної води до температури 85-90 С °;
- Підготуйте чайно-кавовий сифон відповідно до інструкції користувача;
- Покладіть в верхню колбу 3 гр. чаю. У нижню колбу залийте 0,5 літрів підготовленої води;
- Оптимальний час приготування чай 3-5 хвилин.
Якщо ви бажаєте продовжити чаювання, то Вам достатньо повторити необхідну процедуру по приготуванню, не змінюючи заварений чай у верхній колбі.
Холодне заварювання в графині (6 гр. Чаю на 1 л. Води)
- У графин налити 1 літр чистої питної води;
- Всипте 6 гр. чаю і закрийте графин кришкою;
- Поставте графин в холодильник на 10-12 годин (оптимальна температура 7 С °);
Натуральний холодний чай володіє сильним тонізуючу дію і охолоджуючим ефектом.
Gtea завжди надає своїм клієнтам тільки найкращі та ексклюзивні сорти прямо з острова Тайвань, тому у вас є унікальна можливість придбати Бао Чжун.
Характеристики Зелений чай Бао Чжун — Пушонг (BAO-CHUNG GREEN TEA)
Основні характеристики чай | |
---|---|
Тип: | Зелений чай |
Вид: | Розсипний |
Класифікація чаю: | Високогіргський, Классический |
Властивості чаю: | Неферментований, Байховий. Надає заспокійливу дію |
Форма листа: | Продольна скрутка |
Смак: | Світлий тайванський чай з м'яким смаком і ніжним і легким квітковим ароматом. |
Виробник | |
Провінція: | Новий Тайбеї. Регіон Пінглін «Quinchan». сімейство Бай |
Країна виробник: | Тайвань |
Висота плантації: | 1000 метрів |
Збiр: | 2023 |
Комплектація | |
Упаковка: | Вакуумний пакет + Фірмова банка |
Вага: | 30 гр. |
Інформація про товар | |
Артикул | GT-001 |