Улун з квіткою дикого імбиру (BATTERFLY GINGER OOLONG TEA)
Ручний збір гарантує селекцію лише свіжого і чистого аркуша, який буде відібраний чайними фермерами!
Опис Улун з квіткою дикого імбиру (BATTERFLY GINGER OOLONG TEA)
Дикі квіти імбиру, які вирощуються в провінції Піндунг, центральна частина Тайваню, є багаторічними травами. Цвітіння триває з травня по листопад, сади розташовані в горах і в дикій природі. Цвітіння дикого білого імбиру нагадує ніби метелики літають на гілках, як група білих метеликів, що збираються та танцюють на дикорослому імбирі, тому його також називають імбирною-метеликом або квіткою білого ірису. У літньому саду панує свіжий та елегантний квітковий аромат, який дуже розслаблює.
Чайне господарство, виробник
Для виробництва ароматизованого чаю використовують один з базових Тайванських Улунів "Весна 4-х сезонів". Його квітковий аромат з яскраво виділеною свіжістю підходить для квітів дикого імбиру. Компанія Ті Парк професійно проводить змішування квітів з чаєм. По черзі шарами викладають чай і квіти, і продовжують сушити чай при низькій температурі, в природному середовищі.
Після того, як квітка дикого імбиру додають у чай Тайвань Улун “Вексна 4-х сезонів, аромат квітки дикого імбиру трохи змінюється. Хоча він не схожий на аромат свіжих квітів, у чаї він стає легким, імбирно-квітковим ароматом, який є природним, чистим і неповторним... начебто ви можете відчути краєвид білого та чистого ірису.
- Чайне господарство "Tea Park" factory, Huang family. Taiwan, New Taibei, Yonghe region.
- Делікатна механічне складання врожаю і натуральна ароматизація;
- Висота чайної плантації: 400-700 метрів;
- Чайне виробництво: 100% органічне землеробство без застосування пестицидів і шкідливих речовин;
- Улун з квітами дикого імбиру.
Смак чаю
Аромат чаю - свіжий з нотками ірису та імбиру. Післясмак залишається чайним та квітковим. Улун із дикими квітами імбиру - це неповторний смак, який Ви повинні випробувати для відкриття нових ніжних ароматів.
Класичне приготування в чайнику (3-4 гр. Чаю на 0,5 л. Води)
- Довести 0,5 літрів чистої питної води до температури 85-90 С °;
- В окремий заварний чайник додати 3-4 гр. чаю і залити підготовленою водою;
- По можливості використовуйте чайну свічку для підтримки оптимальної температури при заварювання;
- Заварюйте чай протягом 3-5 хвилин (оптимальний час для приготування смачного і корисного чаю).
Ви можете додатково доливати воду в чайник для отримання більшої кількості чаю. За умови, що чайник буде постійно заповнений на 1/3
Приготування в чайному сифоні (3-4 гр. Чаю на 0,5 л. Води)
- Довести 0,5 літрів чистої питної води до температури 85-90 С °;
- Підготуйте чайно-кавовий сифон відповідно до інструкції користувача;
- Покладіть в верхню колбу 3 гр. чаю. У нижню колбу залийте 0,5 літрів підготовленої води;
- Оптимальний час приготування чай 3-5 хвилин.
Якщо ви бажаєте продовжити чаювання, то Вам достатньо повторити необхідну процедуру по приготуванню, не змінюючи заварений чай у верхній колбі.
Холодне заварювання в графині (6 гр. Чаю на 1 л. Води)
- У графин налити 1 літр чистої питної води;
- Всипте 6 гр. чаю і закрийте графин кришкою;
- Поставте графин в холодильник на 10-12 годин (оптимальна температура 7 С °);
Натуральний холодний чай володіє сильним тонізуючу дію і охолоджуючим ефектом.
Характеристики Улун з квіткою дикого імбиру (BATTERFLY GINGER OOLONG TEA)
Інформація про товар | |
---|---|
Артикул | GT-037 |