Чорний чай Янь Сюань — Димний (JUIXIAN BLACK TEA)
Ручний збір гарантує селекцію лише свіжого і чистого аркуша, який буде відібраний чайними фермерами!
Опис Чорний чай Янь Сюань — Димний (JUIXIAN BLACK TEA)
Чаї з димним ароматом та однойменною назвою є в Китаї. У всьому світі набув поширення під назвою Лапсанг Сушонг (Чжень Шань Сяо Чжун). Іноді такий чай називають "копченим". Але до технології копчення чай із «димною ароматизацією» не має жодного стосунку. У сучасній технології чай сушать (обсмажують) під дією гарячого повітря, без диму, Технологія сушіння димом, над вугіллям – це традиційний старий спосіб приготування чаю. Найчастіше для такого «димного» сушіння застосовують вугілля з акації або соснові. Саме так виходить відомий китайський чай Чжень Шань Сяо Чжун. Наш "Димний улун" сушать на вугіллі бамбука, що надає ще більше незвичайності для чаю.
Чайне господарство, виробник
Виробництво на Фабриці Hwa Gung, провінція Наньтоу. Висота плантацій — 1800–2000 метрів. Повна ферментація листя.
Смак
Аромат чаю тонкий, димний; строгий класичний смак; приємний солодкуватий післясмак з чорносливом. Чай зігріває і тонізує.
Чай заварюється у пропорції 3 грами на 500 мл. води. Вода може бути до 95-96 градусів. Час заварювання від 3 до 5 хвилин. У варіанті протоки цей чай може бути заварений до 10 проток.
Чай заваривается в пропорции 3 грамма на 500 мл. воды. Вода может быть до 95-96 градусов. Время заваривания от 3 до 5 минут. В варианте пролива данный чай может быть заварен до 10 проливов.
Класичне приготування в чайнику (3-4 гр. Чаю на 0,5 л. Води)
- Довести 0,5 літрів чистої питної води до температури 85-90 С °;
- В окремий заварний чайник додати 3-4 гр. чаю і залити підготовленою водою;
- По можливості використовуйте чайну свічку для підтримки оптимальної температури при заварювання;
- Заварюйте чай протягом 3-5 хвилин (оптимальний час для приготування смачного і корисного чаю).
Ви можете додатково доливати воду в чайник для отримання більшої кількості чаю. За умови, що чайник буде постійно заповнений на 1/3
Приготування в чайному сифоні (3-4 гр. Чаю на 0,5 л. Води)
- Довести 0,5 літрів чистої питної води до температури 85-90 С °;
- Підготуйте чайно-кавовий сифон відповідно до інструкції користувача;
- Покладіть в верхню колбу 3 гр. чаю. У нижню колбу залийте 0,5 літрів підготовленої води;
- Оптимальний час приготування чай 3-5 хвилин.
Якщо ви бажаєте продовжити чаювання, то Вам достатньо повторити необхідну процедуру по приготуванню, не змінюючи заварений чай у верхній колбі.
Характеристики Чорний чай Янь Сюань — Димний (JUIXIAN BLACK TEA)
Виробник | |
---|---|
Збiр: | 2023 |
Інформація про товар | |
Артикул | GT-039 |