Палацовий Пуер 1997 р


  • 21 травня 2021 12:59:07
  • Переглядів: 1369


    У Китаї дуже популярним є чай Пуер. Його не повторний смак - дуже відрізняє його від своїх братів. Аромат чорносливу, копчених фруктів, дерев і ще з земельним відтінком плюс унікальні корисні властивості - все це сформувало великий попит на чай Пуер. Класичний чай виробляється на півдні Китаю, в провінції Юн Ань.

    Важливою умовою для справжніх Пуерів є:

  • Сировина - листя з старих Дерев.
  • Технологія виробництва
  • Витримка
  • Контроль якості
  • Регіон - провінція Юн Ань

    За цих умов видно, що виростити і зробити чаю в тисячах тонах не виходить. Значить можна його замінити. Так як китайці в тому плані «Чемпіони», то на ринку з'явилося дуже багато підробок. Як правило вони нижче за ціною і відповідно за якістю самого продукту. Багато в чому, від підробок популярність Пуер стала знижуватися, так як відрізнити підроблений Пуер в багатьох випадках можна вже в момент заварки чаю.

    Виробники Пуерів спантеличені як врятувати настільки відомий на весь світ Бренд.

    У 1997 році, група китайських і тайваньських вчених і чайних майстрів розробили унікальну методику «Штучного старіння чаю». Результат був прекрасний. Це був максимально наближений до смаку і по корисним властивостям Пуер. Основною його відмінністю і в той же час зручністю стало те, чай залишався розсипним. Це спростило його зберігання, перевезення і процес заварювання.

    Так як в класифікації Пуер завжди перші дві цифри стоять рік розробки і впровадження в виробництва сорту чаю, в цьому чаї також застосували використання цієї символіки. Крім цього назва йому присвоїли «Палацовий» - як дійсно чудовий чай.

    Таким чином Пуер «Палацовий 1997» - це штучно зістарений чай, дата виробництво, якого повинна бути вказана виробником. 1997 рік - показує рік - розробки технології виробництва даного чаю. З кожним наступним роком зберігання «Палацовий Пуер одна 1997» так само як і інші Пуери - покращує свої властивості, і стає більш смачніше і ароматні.