Холодний чай на основі - Бао Чжун!


  • 03 липня 2021 01:11:00
  • Переглядів: 1910

    Справжній холодний чай на основі «Бао Чжун»!

    Влітку людині доводиться вживати чимала кількість рідини для поповнення водного запасу організму. І немає нічого приємнішого, ніж замінити звичайну воду ароматним і смачним холодним чаєм. Так само в холодний чай можна додавати не мало корисних інгредієнтів, таких як лимон, апельсин, м'ята, імбир і т.д. Ви отримаєте освіжаючий літній, а головне корисний коктейль своїми руками. Холодний чай чудово освіжає навіть в дуже жарку погоду.

    Крім того, холодний чай відрізняється наявністю таких складових як марганець, кальцій, калій, натрій, цинк і магній, великим набором вітамінів і інших цінних речовин. Вчені довели, що в холодній заварці залишається набагато більше корисних речовин, ніж при гарячій. Це пояснюється тим, що навіть при температурі + 80 градусів води багато корисних речовин і амінокислоти нейтралізуються. Насичення чаєм заваркою в холодній відбувається повільно, і тому потрібно більше часу. Не всі сорти чаю підходять до такого виду заварки.

В якості основи ми пропонуємо використовувати чай «Бао Чжун».

    «Бао Чжун» — унікальний сорт чаю — крім класичних варіантів заварки в гарячій воді, він добре заварюється в холодній. Це завдяки, перш за все селекції цього куща чаю. Поздовжня скручування, слабка ферментація, також сприяє заварці в холодній воді. До такого чаю важливою характеристикою є — свіжість. Такий чай має зберігається не більше 1 року, у вакуумній упаковці і при більш низьких температурах (+ 5 — +10 град. Цельсія). Після холодного заварювання, листя стає на вигляд як свіжими, щойно зірвані з куща. Колір заварки світло - жовтий, із зеленуватим відтінком. І головне — це справжній натуральний, корисний і жар втамовує напій.

    Справжній холодний чай - це чай який заварюють в холодній воді при температурі плюс 6 - 8 градусів (в холодильнику), на протязі 8 годин. Для приготування холодного чаю необхідно 6 гр. чаю «Бао Чжун» залити в скляний посуд, ємністю 1 л., і поставити в холодильник на 7 годин. Після приготування рекомендується перелити готовий напій в чистий посуд (чайник, графин).

 
Залишити відгук  ↓
 
Відгуків ще не було.