Натуральна ароматизація чаю.
- 27 березня 2021 01:43:16
- Переглядів: 8270
Як визначити «натуральність» ароматизації чаї.
Перші ароматизовані чаї з'явилися відносно не давно. Якщо чай був приготовлений більш ніж 5000 років тому, він був отриманий випадково. Перший настоящий ароматизований чай був відкритий в Англії. Перша країна в Європі, яка починає заводити його з Кітаї. Таким чином, доставка чаю займає достатньо часу, тому в Англії та у всьому світі відбувається масова ферментація та становлення чорним. При черговому чаюванні, на королівській кухні, при заварці чая випадково додавали масло бергамота. Всі співробітники кухні спостерігали за реакцією «дегустаторів» нового ароматного чаю. Результат такого експерименту. Чай з ароматом бергамоту, «Ерл Грей» - є чай. Після експерименту з додаванням масла в заварку - був відкритий найдешевший метод ароматизації готового чорного чаю в сухом вигляді. Тепер кожен може насолоджуватися ароматним напоєм.
Масло, яке отримують з Бергамотів, не хватало. І в 20-му сторіччі починається розвиток промисловості – пошук всього, що можна знайти за смаком та ароматом натурального продукту. Крім того, потрібно було отримати хімічний продукт. Задача була вирішена. Ціна на нього в 10 разів дешевше. Продовольче питання було вирішене! Але, з однією маленькою поміткою, «хімічна добавка ідентичного натурального»…. Азбука хімічних елементів розширилася цифрами з приставкою «Е352», «Е549» ……
Результат таких досліджень не був досліджений. Прошло гораздо мало часу. Відповіді на них отримають наші потомки.
Натуральна, ароматизація повинна відбуватися лише з натуральними, екологічно чистими продуктами - травами, кольорами, соками, кусочками фруктів, цедрами тощо.
Тайванський Чай дуже смачний та корисний. Природній ароматизатор для застосовання тайваньських чаїв контролюється:
Для розширення ароматів та смаків тайваньські чайні чудотворціі стали шукати та додавати натуральні компоненти. Крім аромату та смаку, додавання також повинно приносити користь для організму людини. Результати цих пошуків знакові сьогодні це - листя квітів жасмини, коричне дерево, османтус, цедру цитрусових, корінь женьшеню чи імбіру. і т.д.
Декілька слів про ароматизований чай «Чорний з цедрою бергамота» - до традиційного чорного тайваньського чаю АССАМ (який відрізняється від традиційного індійського - про це в наступній статті) додається цедра Бергамоту. Ефірні масла бергамоту обмінююються чайними листями і залишають тільки природний чистий аромат і смак. Для того, щоб його зберігти аромат після обробки, його упаковують у герметичний пакет.
Основні визнаки натуральної ароматизації чаю:
Пийте тільки хороший та якісний чай. Бережітье своє здоров’я.
Ароматизовані чаї - екзотичні смакb традиційного тайванського чаю
Більшість виробників чаю, які пропонують свої ароматизовані колекції всіма улюбленого напою, найчастіше продають звичайний чай, який штучно насиченbq ароматизаторами, які відповідають смаку, вказаноuj на етикетці.
В цьому плані тайванські майстри пішли на голову вперед, оскільки в процесі виробництва чаю з ароматизацией використовують натуральні інгредієнти і слідують декільком непорушним правилам:
Якщо в більшості випадків застосовуються штучні ароматизатори хімічного походження, то на Тайвані використовують виключно дари природи, що робить чай більш смачним, природним і свіжим.
Секрети ароматізованого чаю Gtea
Сьогодні асортимент пропонованої нами продукції дійсно великий, причому ВІН постійно росте, тому КОЖЕН бажаючий неодмінно знайде для себе оптимальний варіант. Серед найбільш популярних варіантів особливо уваги заслуговують наступні:
Всі ці чаї доступні в асортименті нашого інтернет-магазину, причому за найпривабливішими цінами, що робить їх покупку ще більш вигідною і виправданою.
Дивись також Тайвань - як світовий лідер чайного виробництва!