Чайна тайванська революція в світі сифонів


  • 26 березня 2021 01:45:18
  • Переглядів: 1119

Після Першої світової війни популярність сифонів зійшла нанівець, але не в усьому світі. Якимось дивом острівцем любові до сифонів залишилася Японія, там люблять все сміливе і незвичайне. А через Японію до кінця ХХ століття сифони потрапили і на Тайвань. Але навіть при запуску виробництва сифонів, великої популярності вони не домоглися, тому що спочатку сифони використовували для заварки кави. А Тайвань все-таки чайне королівство, і чай там може вирішити все! Крім того, Тайвань дуже традиційний і будь-яких нововведень вкрай противиться. Тому потрібно багато років, щоб сифон проник в побут і культуру народу країни

Зате зараз всюди тягнутися стрункі ряди пузатих сифонів, блискучі в променях світла, в Тайвані вони всюди, як в невеликому кафе у базару, так і в фешенебельному ресторані. Звідти і пішло поширення нового етапу популяризації сифонів. Історія циклічна, не дарма кажуть, що все нове - це добре забуте старе.

Компані Yama Glass з острівної держави і зараз страшний конкурент (за рахунок якісного боросилікатного скла з низьким коефіцієнтом температурного розширення) всіх виробників якісних сифонів для заварки чаю і кави.